BumperBall

BumperBall

» Ontvangst koffie/thee
» Bespreking activiteit
» BumperBall
» Nabespreking & afsluiting
 

€ 32,50

BumperBall 1 uur BumperBall 2 uren
€ 32,50 per persoon € 42,50 per persoon

BumperBall

BumperBall is momenteel de meest populaire sport wat op een hilarische manier gespeeld kan worden. Spring met jouw sportteam, vrijgezel, vrienden, collega of familie in een Bumperball en vlieg over het veld! Een echte teambuildingsactiviteit om samen ervoor te zorgen dat jouw team de meeste doelpunten behaald!

De grootte van de bal is 1.8 Diameter! Deze bal zit geheel rondom het lichaam van boven het hoofd tot aan de knieën.

- GRATIS professionele video van het evenement t.w.v minimaal €50,-
- GRATIS gemaakte groepsfoto thuis opgestuurd!
- Spelen in de grootste BumperBall van Nederland met een grootte van 1.8 diameter!
- Ten alle tijden is er personeel aanwezig ter begeleiding
- Uitgebreide instructies zodat alles glashelder is

Voor wie is het arrangement geschikt?
Het arrangement is geschikt voor particulieren en bedrijven. Op aanvraag zijn er speciale arrangementen te organiseren. Voor bedrijven hebben wij specifieke programma's, de programma's kunnen eventueel aangepast worden aan uw wensen.

Begeleiding
De activiteiten worden begeleid door ervaren medewerkers van het Verkeersopleidingscentrum. De medewerkers zorgen ervoor dat elke deelnemer optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de activiteiten bestaan, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Op deze wijze krijgt iedereen ruimschoots de mogelijkheid om aan de activiteiten deel te nemen.

Tijdens de activiteiten wordt er gewerkt met een roulatiesysteem. Er nemen meerdere personen per voertuig deel aan de activiteit. Op deze manier wordt ook ervaren hoe het is om diverse activiteiten op de passagiersstoel of achterin mee te maken.

Arrangement is op basis van minimaal 10 personen. Bij minder dan 10 personen maken wij een offerte op maat. Voor dagarrangementen maken wij een offerte op maat.
Staat uw arrangement er niet tussen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven zijn exclusief BTW.

  • Informatie
  • Offerte