Mega Jenga

Mega Jenga

» Ontvangst koffie/thee
» Bespreking arrangement
» Mega Jenga
» Pauze
» Mega Jenga
» Nabespreking & afsluiting
 

€ 15,50

Mega Jenga

Iedereen kent Jenga van het tafelspel. Nu is er een reuze variant die veel te groot is voor de tafel! Als eerste in Friesland bieden wij dit megatastische gezelschapsspel aan waarin het draait om behendigheid, tactiek en een flinke dosis lef. Schakel je tegenstander uit door de toren instabiel te maken of werk samen om de Jenga-toren tot grote hoogte te brengen. Omgooien van de toren levert strafpunten op en na een uurtje spelen en een heerlijk drankje is 1 persoon de winnaar. Of welk team bouwt de stevigste toren volgens de Jenga-regels en wint de dagprijs?!?

Voor wie is het arrangement geschikt?
Het arrangement is geschikt voor particulieren en bedrijven. Op aanvraag zijn er speciale arrangementen te organiseren. Voor bedrijven hebben wij specifieke programma's, de programma's kunnen eventueel aangepast worden aan uw wensen.

Begeleiding
De activiteiten worden begeleid door ervaren medewerkers van het Verkeersopleidingscentrum. De medewerkers zorgen ervoor dat elke deelnemer optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de activiteiten bestaan, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Op deze wijze krijgt iedereen ruimschoots de mogelijkheid om aan de activiteiten deel te nemen.

Tijdens de activiteiten wordt er gewerkt met een roulatiesysteem. Er nemen meerdere personen per voertuig deel aan de activiteit. Op deze manier wordt ook ervaren hoe het is om diverse activiteiten op de passagiersstoel of achterin mee te maken.

Arrangement is op basis van minimaal 10 personen. Bij minder dan 10 personen maken wij een offerte op maat. Voor dagarrangementen maken wij een offerte op maat.
Staat uw arrangement er niet tussen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven zijn exclusief BTW.

  • Informatie
  • Offerte