Zenuwspiraal

Zenuwspiraal

» Ontvangst koffie/thee 
» Bespreking arrangement
» Zenuwspiraal
» Pauze
» Zenuwspiraal
» Nabespreking & afsluiting

€ 19,50

Zenuwspiraal 1 uren Zenuwspiraal 2 uren Zenuwspiraal 3 uren
€ 19,50 per persoon € 25,50 per persoon € 35,50 per persoon

Zenuwspiraal

Voor dit zenuwspiraal spel zijn echt stalen zenuwen nodig. 2 Vuistdikke buizen, meer dan manshoog, zeker 2,50 meter lang en veel wendingen maken van deze variant een ongekende ervaring. Beweeg het metalen oog langs het stalen frame zonder dit aan te raken. De zoemer vertelt u of het goed gaat! Omdat het spel met 2 personen tegelijk begint, ontspint zich een spannende strijd. Dit spel is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje om tegen elkaar te strijden en te ontdekken wie zenuwen van staal heeft en het meest stressbestendig is.

Voor wie is het arrangement geschikt?
Het arrangement is geschikt voor particulieren en bedrijven. Op aanvraag zijn er speciale arrangementen te organiseren. Voor bedrijven hebben wij specifieke programma's, de programma's kunnen eventueel aangepast worden aan uw wensen.

Begeleiding
De activiteiten worden begeleid door ervaren medewerkers van het Verkeersopleidingscentrum. De medewerkers zorgen ervoor dat elke deelnemer optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de activiteiten bestaan, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Op deze wijze krijgt iedereen ruimschoots de mogelijkheid om aan de activiteiten deel te nemen.

Tijdens de activiteiten wordt er gewerkt met een roulatiesysteem. Er nemen meerdere personen per voertuig deel aan de activiteit. Op deze manier wordt ook ervaren hoe het is om diverse activiteiten op de passagiersstoel of achterin mee te maken.

Arrangement is op basis van minimaal 10 personen. Bij minder dan 10 personen maken wij een offerte op maat. Voor dagarrangementen maken wij een offerte op maat.
Staat uw arrangement er niet tussen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven zijn exclusief BTW.

  • Informatie
  • Offerte